HondenPage baasje Jenny Tonge

Over Jenny Tonge

honden foto van Jenny Tonge Ik heb een Bretonse teef uit Spanje Cera. 18 maanden oud en met een manke poot. De eerste dagen zat ze trillend in een hoek vd kamer. Daarna liep ze met tegenzin naar buiten. Om de 3 meter moest ze doodsbang ga zitten - in paniek over iedere stukje papier, blad, enz op de stoop. Nu na 8 weken is alles voorbij! Ze springt, speelt, knuffelt (graag) en is een perfecte hond. Ze is goede vriendin met de Retriever en Chihuahua van mijn zonen en mijn eigen zwarte Pers. Wat kunnen honden hun slechte ervaringen achter zich zetten en hun vertrouw weer aan mensen geven. Geweldig!
Volgende week komt een 2e gehandicapte Breton reu naar Mijdrecht. Ik ga Filipe maandag 30 mei ophalen en ben 150% zeker dat het net zo goed zou gaan als met mijn Cera.

Krabbels aan Jenny Tonge

honden page profiel Jenny TongeJenny Tonge schreef om 12 juli om 21:09
Het zou inderdaad een angst probleem zijn die vaak voorkomt met Spaanse asielhonden. Het ging de laatste 2 dagen beter maar gisteravond laat zijn beide honden aangevallen door een Cat from Hell. Ging echt op FilipeĀ“s rug hangen dus vandaag was het weer mis. Ik ga zeker naar Dogpartner kijken.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 12 juli om 19:17
Wat een mooierd en geweldig dat jullie zo'n sukkelaartje een lieve thuis gaven ! Ik las dat zij ook uitvalt naar andere honden, ik heb hier ook zo'n exemplaar, maar dat is fel gebeterd. Ik betrapte mezelf erop dat ik automatisch altijd de leiband wat korter nam en als het ware een beetje verstijfde, dat pikte mijn hond op en het uitvallen werd nog erger. En Tibo fixeerde ook heel erg, dus ik zorg er nu voor dat ik hem afleid. Pas op, het gaat nog soms mis hoor, het is iets waar je veel geduld mee zal moeten hebben. Een vriendin van mij had dit ook voor met haar Spaanse hondje, maar de hondenschool heeft haar enorm geholpen. Vooral omdat zijn naar een school ging waar ze meer individueel werken en echt inspelen op een specifiek probleem. Ik heb die lessen ook gevolgd en ben er zeer over te spreken ! Als het je interesseert moet je maar eens op de site kijken van de school (dogpartner), ze geven ook tips per internet ! Veel succes en geef haar een dikke knuffel van me !

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jenny Tonge heeft 39 ontvangen.

Berichten en online status
Jenny Tonge was voor het laatst online 11 jaar, 6 maanden, 3 weken, 3 dagen, 6 uur, 21 minuten, 58 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^